Једна жена пожалила се на Редиту да њен муж током менструације одбија да спава са њом у кревету. Поделивши своју дилему на Редиту, жена је објаснила како је пре носила тампоне током ноћи - али сада због здравља то више не може да чини. 

- Сад користим улошке што није нека велика ствар, али мој муж се не слаже. Прво се пожалио да се нисам прво 'консултовала са њим о томе', али као што сам написала, то није велика ствар. Потом је рекао да се не осећа пријатно док ја спавам у кревету са улошцима - пише жена.

Ове изјаве су је затекле потпуно неспремну. Након што ју је замолио да поновно почне да користи тампоне или да оде да спава негде другде, жена је мислила да се шали. Међутим, када је наставила да носи улошке у кревету, њен супруг се преселио на кауч и рекао да га је "истерала" из спаваће собе стварајући му непријатност.

Фото: Профимедиа

 

 

- Рекла сам му да је краљица драме јер су његови компромиси нелогични. Немам намеру да престанем да користим улошке, нити бих ризиковала своје здравље и користила тампоне кад ми је лекар саветовао да то више не радим - објаснила је.

Упркос чињеници да тренутно нема менструацију, жена каже да је њен супруг још љут због целе те ситуације.

- Он каже да сам му дужна јер сам му створила нелагоду и игнорисала његове жеље - додаје. 

Непотребно је рећи да је женина објава потпуно запрепастила чланове форума.

Фото: Профимедиа

 

 

- Као да цео циклус уопште није разлог зашто он постоји... - написала је једна корисница друштвене мреже.

- Он треба да одрасте. Молим те, немој имати децу с овим мушкарцем ако има такав став према менструацији - написао је други коментатор. 

- Његов став је одвратан - написала је једна жена.

У међувремену, један од чланова Редита је питао: "Како уложак који се не види кроз одећу некоме ствара нелагоду?", а још један је додао: "Мора ли да спавати негде другде или да стави врећу на главу кад се посече током бријања? Човек мора да одрасте".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".