- Ако су они јавно говорили о новцу који смо имали и причали са њима, онда нећу да их гледам очима. Истина је да су изнели све? Ако има, она има - викао је Менсур.

Фото:јутјуб принтскрин

 

 

- Нису све, али су изнели - рекла је Мина. - Онда она није добар психолог - рекао је Мики. - Веруј ми да је добар, може да се позабави и тобом - рекао је Ајдарпашић.

Милица је у том тренутку полила Ирму Сејранић која јој је узвратила истом мером, а онда су наставиле сукоб у пушионици због ког је и обезбеђење морало да реагује.

Фото:јутјуб принтскрин

 

 

- Ја када кажем доста, доста више. Стани када кажем доста, доста бре - викао је Менсур, а Ирма је поново упала у пушионицу и напала Милицу. - Види је, бар сам те почупала као човека - викала је Милица. - Дођи да те ја васпитам, смраде - викала је Ирма.

Милица није могла да се смири па је наставила да хистерише

- Твој друг ме је набијао на к**ац - викала је Милица. - Хоће свађу од нас, зар не видиш - урао је Менсур.

- Хоћу напоље, крај, ја хоћу напоље - викала је Милица. - Седи ту, нећу да се настављам, крај. Заврши причу - рекао је Менсур.

Фото:јутјуб принтскрин

 

 

- Стефан је рекао да ја шетро вриштим, рекао је да би нам ј**о маму у пичку смрдљиву - пренела је Милица. - Заврши причу, крај - рекла је Менсур.