Африка није могла да сакрије сузе и узнемиреност због свега оног што јој се десило, испричала је све детаље инцидента.

- Мрвицу сам боље него синоћ. Још увек сам под шоком. Синоћ сам морала да попијем таблете да се мало смирим и у принципу океј сам. Битно да се ништа мени није десило. Физички сам океј, психички ту и тамо, али биће боље - рекла је Сандра.

Фото: АТА имагес

 

- То траје годину дана неких уназад. Ја томе нисам нарочито придавала важности. Мислила сам "будала, ко будала". Има их свакаквих. Не можеш да реагујеш на свакога ко ти иза ћошка нешто каже. Ту су биле велике претње. Ја сам га блокирала, он је правио друге профиле, звао је на телефон мог менаџера Микишу, моју породицу. Тражио да му се ја јавим, да ме чује. Мојој сестри је претио да ће јој децу побити, ако му не да мој број телефона. Ко год је тагован са мном, он је долазио до тих људи, писао им поруке - додала је она.

- Сада сам океј, ухапшен је. Донекле сам и смирена, тренутно, јер знам да је затворен. Ал опет они ће га послати у Осјек. Тамо ће остати. Не знам искрено. Ја опет идем у полицију и менаџер мој је дао изјаву и сестра моја и моја другарица која је седела са мном у том ресторану у ком се он појавио. Мртав ладан је дошао из Осјека. Полиција га је питала којим поводом је он дошао у Београд. Он је рекао да је он са мном у вези и да је дошао да се са мном помири. Дечко није како треба. Душевни болесник. Истриповао је да је са мном - рекла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

- Јуче је то трајало од 5 поподне до 3 ујутру. Хвала полицији. Тешко је било тог момента кад сам морала да будем мамац буквално том истом човеку. Када ми је пришао он се представио ко је, јер ја не знам како он изгледа. Када се представио, сетила сам се ко је он и рекла сам му склони се од стола. Уплашена сам била. Момци су неки притрчали, то није ништа вредело, он се и даље ту мотао по тој башти. Упутио ми је претњу да ће ме убити где год ме буде нашао. Ја сам рекла да ћу звати полицију. Он је нестао у том моменту. Ја сам звала полицију. Они су одмах дошли. Дала сам изјаву. Чак га је и менаџер тог локала фотографисао - испричала је она.

- Ту сам морала да будем наредних пар сати, да када се он врати, да буде ухапшен. Инспектори су све време били ту са мном. Тих пар сати је стварно било као вечност. Окретала сам се сваки секунд да видим где је он, да ли ће наићи, дошао је у једном моменту. Сео је поред мене у намери да се он са мном помири, где су инспектори ту пришли и рекли су му да стави руке позади и то је било то - рекла је Сандра.

Фото: АТА имагес

 

- Имам страх. Не знам да ли ће ме то проћи, али тог момента тај његов поглед који је био упућен мени када су му стављали лисице на руке никад нећу заборавити. Добиће забрану приласка мени. Неће моћи да пређе границу, али сви знамо да ја певам у Хрватској, Босни, Црној Гори. Он и у Хрватског има неке силне казне и две године условно, али то се ништа не рачуна нажалост, јер није тамо ништа прекршио - рекла је између осталог Сандра Африка кроз сузе.

Подсетимо, Сандра Африка нападнута је јуче у једном ресторану у Београду. Манијак, који је прогони већ дуже време, јој је поручио да ће је "заклати" ако му се не јави, а јуче је дошао и пратио певачицу, да би јој на крају пришао у локалу.

Полиција је хитно интервенисала и на лицу места се појавила са три патроле, а синоћ је поменути мушкарац ухапшен.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".