Поред имена Јане и Богдана, чија имена имамо прилику често да чујемо, остало троје глумчеве деце носе несвакидашња имена - Видан, Калин и Илина.

Фото: Ј. Симић

 

 

Име Видан симболизује светлост, Калин, као и женшко име Калина, настало је према називу биљке калина, док је Илина женска верзија имена Илија које има божанско значење и у пренесеном значењу значи "онај који је Божији изасланик".

- Некада за породицу имам више времена, некада мање, али може се све постићи ако је човек одговоран и истрајан. Важно је да деца знају да сте им увек место сигурности и ослонца. Родитељство, нарочито ако је породица бројна, тражи и одрицања, па је моја супруга Драгана, која је такође глумица, своју каријеру подредила њима. Схватили смо да је веома важно да нам деца одрастају уз родитеље. Породица је улог важнији од било какве професије - рекао је својевремено Дугалић у једном интервјуу.

Како признаје, његова деца засад не показују таленат за глуму и не зна треба ли то да га чини срећним.

Фото: Алекса Станковић

 

 

- За сада немају интересовања за глуму. Нико свом детету не би пожелео да ради посао којим се бави. Двоје клинаца су окренути музици и имају дара, а Калин и Илина су мали да би се опредељивали. Видан, Богдан и Јана су више наклоњени спорту и савременим технологијама - открио је раније за "Глорију" Небојша.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".