Једна од највећих домаћих звезда своју музичку каријеру започела је средином деведесетих, а у годинама које су уследиле издвојила се са неколико албума, са којих се и дан данас слушају хитови: "Само за твоје очи", "Манијак", "Ко ти то баје", “Касино”...

Од ранијих хитова попут ,"Долари, марке, лире”, Јелена је прешла на савремену мешавину попа, фолка и електро музике, коју је међу првим певачима довела у Србију.

Фото: Архив Новости

 

 

Док је пословни живот Јелене Карлеуше ишао узлазном путањом, на љубавном плану дуго није блистала. Најпре је започела везу са Зораном Давидовићем - Ћандом, за ког је била и верена, али их је раздвојио анонимни нападач, који је брутално убијен, а ком је она посветила песму "Балада за Зорана".

Након што се барем делимично опоравила, Јелена Карлеуша је започела везу са Бојаном Карићем, која је крунисана браком 23. септембра 2004. године, али се он окончао после свега 3 месеца.

Фото: С.С.

 

 

Певачица је ипак видела прослављеног фудбалера Душка Тошића као своју сродну душу, те је овај пар стао пред матичара 28. јуна 2008. године, након чега је добио и ћерку Атину 7. септембра 2008. године, а тачно годину дана касније, 7. септембра 2009. године и ћерку Нику.

Она је данас једна од најбоље стилизованих домаћих певачица, а њене одевне комбинације вреде и по неколико хиљана евра. Оно што се није мењало од самих почетака па до данас је да Карлеуша никада није престала да провоцира јавност, како својим стајлингом, тако и својим изјавама.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

Карлеуша је већ са 16 година изразила жељу да постане певачица. Имала је подршку своје мајке Дивне, али нису имале довољно финансијских средстава за њен први деби албум, због инфлације и изазовне економске ситуације у земљи.

- Када сам почињала каријеру, са непуних 16 година, била је јако тешка ситуација. Балкан је горео у ратном пламену, а ја сам те ’95-те снимила први албум. Моја мајка је позајмила паре за то од Драгане Мирковић. Да! Драгана Мирковић ми је позајмила паре за први албум. И док се моја мајка хватала за главу како ћемо јој вратити 25.000 марака, јер је у то време имала новинарску плату две марке, ја сам мучила другу муку - нисам имала за чарапе. И кад купим једне, ја их чувам, али џабе. Увек сам их некако крпила и лепила лаком за нокте, измишљала неке глупости.

Фото: АТА имагес

 

 

- Појављивала сам се на тв-у, насмејана, пуна себе, убеђивала и водитеље и гледаоце да сам ја, дрчна клинка са Новог Београда, нова Мадона. Нико није знао да новобеоградска Мадона испод позајмљене хаљине крије најлон чарапе улепљене лаком. Године су пролазиле, а ја сам се намучила као пас. Мадона из краја постала је општепозната ЈК. Драгани сам вратила новац - написала је пре неколико година на свом профилу Јелена Карлеуша.

Будући да позната као неко ко јако брине о свом изгледу, као и стајлингу, није ни чудо што се сви зачуде када чују колико година има певачица. Јелена Карлеуша је рођена 17. августа 1978. године у Београду, као плод велике љубави радио водитељке Дивне Карлеуше и полицијског инспектора Драгана Карлеуше. То значи да Јелена сада има 43 године!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".