После похвале на рачун изгледа и одабира гардеробе, Констракта је добила питање да издвоји омиљени део из песме "In Corpore Sano". Како је нагласила, омиљени стих јој је: "И шта ћемо сад", јер је то питање заправо суштина свега.

Како током наступа често пере руке, многи верују да песма има везе са пандемијом која је задесила целу планету. Наша представница упитана je како је проводила дане у карантину, али је она прво одлучила да објасни да песма заправо нема толико везе са ковидом.

- Песма није директно повезана с ковидом, а морам да признам да сам на бизаран начин уживала у карантину, проводећи квалитетно време са собом и уживала сам у шетњама са псом, али мислим да је било корисно за читаву људску врсту што смо били у карантину, да направимо паузу и да се мало одморимо и добро размислимо о свему - открила је Констракта, па је додала да баш у току тих дугих шетњи са псом она смишља песме.

- А како тако кад ниси имала где да је запишеш? - питала је водитељна, а Констракта је кратко и јасно одговорила:

- Па, запамтила сам је! - објаснила је.

Следеће питање било је везано управо за њеног пса, којег спомиње чак и у песми.

- Док сам ја сада овде, он је са мојом породицом. Зове се Роки и можете га видети у мојим спотовима за Триптих. Уме бити помало напоран, али ја га обожавам. Мој син му је дао такво име, вероватно по Рокију Балбои - испричала је.

Фото: АТА имагес

 

 

На питање шта ће прво урадити када се Евровизија заврши, Констракта је одговорила да ће добро и пуно да се наспава, а онда ће се посветити концертима. Они којима се допао њен лик и дело прекрстили су је у "Богстракту" (енгл. Годстракта) на шта је она одговорила следеће:

- Помало се бојим од таквог надимка и од толике пажње, али лепо је чути тако нешто за себе, свакако - рекла је уметница, па је додала да јој је породица пред одлазак у Торино пожелела да се добро забвави.

Следеће питање тицало се њене евентуалне победе на такмичењу, као и места одржавања "Евровизије" у Србији.

- Ја сам из Београда и волим све пределе у Сбрији. Сваки град може бити припремљен за "Евровизију", али ја бих баш волела да то буде у селу Глибовац, одакле је моја бака, што да не, ако може село? - рекла је кроз смех Констракта.

Што се тиче ритуала, наша представница је открила да порет тога што пере руке има и три прстена која увек носи пред наступ.

- Немам неки посебан ритуал осим што перем руке, али на пример носим ова три златна прстена која сам добила од своје свекрве. Може се рећи да су ми они ритуал - истакла је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".