Она је након 37 дана од порођаја први пут гостовала у емисији код Огњена Амиџића и признала: 


- Бити мајка је диван осећај иако, морам признати, нисам спавала 37 дана. Када неког толико воли и када нешто толико жели, човек све може да издржи. Све је дивно, све је ново. Истински уживам - причала је Јелена у октобру 2008. године.

Она је искористила своје гостовање да исприча и како су она и Душко одабрали име за своју наследницу. Тада је и признала да су јој ближњи предлагали да изабере име Теа или Сара која су тада била популарна, али је она желела да то буде ретко име. 

Фото: Принтскрин/Фејсбук/Jelena Karleusa

 

- Имала сам чак идеју да се ћерка зове Дивна, по мојој мајци. И то је прелепо име, а није често. Међутим, чула сам да то није добро - испричала је Јелена.

- Прочитала сам у новинама да смо ћерки дали име Атина зато што смо је „направили“ у том граду. То није тачно. Атина је богиња мудрости и најомиљенија Зевсова ћерка. Пошто ја волим грчку митологију и желим да ми дете буде мала мудрица, добила је име Атина.

Она је тада и пожелела да Атина крене њеним путем и ако је судити по садашњој ситуацији, она је на добром путу да постане медијска звезда. 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".