Рађен истиче да му је криво што је све тако представљено.

- Добро, јесте то било непријатно. Оно што се заправо десило су неке мале размирице, али ништа толико како се писало. Криво ми је што је све тако представљено, што је направљена велика штета и нама и нашим породицама, а највише мојој деци - рекао је Никола приликом гостовања у емисији "Еxклузив" и открио у каквим је сада односима са Милицом.

Фото: Небојша Параушић

 

- Искрено, ја сам то већ оставио иза себе. Наставили смо заједнички живот, са нама је све у реду, нормално живимо и нема разлога да буде другачије.

Овај догађај поново је бацио сенку на лик и постигнути успех прослављеног спортисте, а Никола истиче да осим себе никог другог не криви за то што се десило.

- Не желим да кривим медије, што се тог случаја тиче, ми смо директни учесници и ми смо то изазвали. Али кажем, нормални смо људи, настављамо заједно да живимо и заједно да планирамо.

Фото: Инстаграм принтскрин/_milica_ristic

 

Николине ћерке из брака са певачицом Аном Кокић кренуле су очевим спортским стопама, а Рађен открива да би волео да се поново оствари као отац.

- У последње време највише сам посвећен ћеркама и највећа сам им подршка јер су активно почеле да играју одбојку, која их јако привлачи, тако да имају и моју и Анину подршку. Интимно волео бих да једног дана добијем и наследика.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".