Миле Китић открива да га обожаватељке редовно оките својим гаћицама док је на сцени. Фолк певачу прија што је толико популаран код жена, али себе не сматра великим заводником.

- Дешавало ми се да девојке усред мог наступа скину гаћице и баце ми на сцену. Онда узмем те њихове гаће и окачим их око главе. Не гледам себе као заводника или шмекера, можда то људима са стране тако изгледа - прича фолкер за Информер и додаје да му имиџ женскароша не угрожава брак са Мартом Савић.

Фото: Д. Мишић

 

- Много пута до сада измишљали су разне интриге и причали да нас двоје живимо свако за себе. Марта и ја смо упркос свим тим причама остали заједно. Ја сам јој преписао своју имовину, све се на њу води. Никад се не бих развео! Породица ми је одувек била на првом месту.

Китић истиче да је и у 70. години пун енергије јер никада није подлегао пороцима.

- Сви мисле да се дрогирам, да користим кокаин. Виде ме како скачем по сцени, да сам пун енергије, и онда су убеђени да сам на неким наркотицима. А ја у животу то нисам пробао. Никада нисам ни цигарету запалио. Сто пута су ми прилазили, када певам по Европи, и гурали ми у руке дрогу и нудили ми: "Хоћеш, ајде узми" - открива Миле.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Mile Kitic

 

Певач додаје да му никакав "допинг" за сцену није потребан.

- Ја сам пун снаге! Тако се понашам од када знам за себе. Баш зато што сам луд људи ме толико и воле. Имам 70 година, а на бини сам покретан, играм као блесав. Попијем два-три пића, чисто да се мало "подигнем" ако сам уморан од пута. Не знам да ли ми је неко некада сипао дрогу у пиће, можда и јесте, па сам имун на то - прича Китић.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".