Чланови бенда Прљаво казалиште решили су да се разиђу после 45 година!

Бен ј објавио прву своју песму 1979. године. Данас Тихомир Филеш и Јасенко Хоура, оснивачи бенд, више и не разговарају, а како је кренуло, у будућности би могли да причају само путем својих адвоката, преноси Јутарњи.

Ипак, о томе да чланови бенда имају различите музичке визије и жеље, као и о томе да су се заситили једни других говоркало се још 2021. године.

Фото: В.Данилов

 

Како се додаје, нико томе није придавао превише значаја, али уместо да се страсти смире, ствар је ескалирала и резултовала распадом бенда, али и могућим тужбама, преноси поменути портал.

Тихомир Филеш је рекао да је Хоура самоиницијативно и без знања остатка бенда, кренуо с двојицом музичара да ради самостално.

- Чак нас је у почетку у новинама заварао тврдећи како ради властити мјузикл, да бисмо касније сазнали да ипак припрема плочу под именом Прљавог казалишта. Како је жиг мог наведеног патента Прљаво Казалиште регистрован у ЏЗИВ Хрватске, а и ЕУ, то ме је, благо речено, непријатно изненадило -  рекао је Филеш за загребачки дневник.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".