Инцидент се догодио на прослави једног 18. рођендана у ноћи између 3. и 4. маја на Вождовцу.

Стефан је са сестром од тетке С.Ђ. био гост на журци у ресторану који се налази у једном тржном центру.

Млади голман је добио озбиљне батине када је покушао да спасе сестру коју су тројица момака наводно малтретирала на прослави.

Стефан је приметио да му рођаке нема дуже време, послао јој је поруку, али није добио одговор. Након неког времена стигло му је неколико порука од ње и било је јасно да је узнемирена. Схватио је да се нешто озбиљно дешава па је кренуо да је тражи. Дошао је до једне просторије која је била закључана, ударио је ногом у врата и отворио их, тамо је била С.Ђ. са три непозната младића. Ухватио ју је за руку, како би је извео из те просторије, тада су момци скочили са кауча и почели да га ударају и шутирају. Стефан и његова рођака су успели да дођу до лифта, међутим, насилници су кренули за њима.

Када су изашли на паркинг насилницима се придружио и мушкарац, старости око 30 година, који је претио да ће га убити.

Пустио је сестру и почео да почео да бежи. Нападачи су га сустигли, оборили на улицу и почели да ударају рукама и ногама по целом телу и глави. Извукли су му каиш из панталона и шибали га са њим. Након тога су покушали насилно да га убаце у ауто. Срећом, Стефан је успео да се отргне и побегне у парк где је налетео на једног мушкарца и жену који су му пружили помоћ.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".