Он је недавно оболео је од опаког коронавируса и лечен је у болници у Батајници, где је изгубио ову битку.

Међу првима су дошли: Милица Милша, њен супруг Жарко Јокановић, Светислав Гонцић, Сандра Бугарски, Ђорђе Стојковић, Милан Калинић, Андрија Милошевић...

Супруга Снежана и ћерке Јана и Мина су стигле у црнини држећи се за руке.

Фото: АТА имагес

 

 

Све Ненадове колеге су им прилазиле како би им изјавили саучешће.

Одржана је и комеморација. Снежана готово да није могла да се смири, а сусрет са Ненадовом великом пријатељицом и колегиницом Милицом Милшом прошао је посебно емотивно. Грлиле су се, плакале и најежиле целу салу, након чега је Милица изашла на бину и кроз јецај одржала потресан говор у част свог покојног пријатеља.

Фото: АТА имагес

 

Опело је почело у 14 часова, а завршено је пола сата касније.

Ненад Ненадовић почива у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу.
Глумац Бода Нинковић одржао је говор којим је испратио свог колегу на вечни починак.

– Куме мој… Ово је тренутак бола, али то осећање није јаче од оних дивних успомена. Од наше заједничке среће и то је све зато што је једна и друга емоција саставни део живота… Као и овај тренутак. Ово није неочекивано, једино можемо да се љутимо што је дошло брзо. Ко разуме живот, а ти си га апсолутно схватио, зна да је он врло проста ствар. Треба слушати своју душу а ти си то и чинио. Брига овде престаје, а Снежана и Јана и Мина су добиле довољно тебе и научиле како да иду даље. Куме, биће све добро као што си знао да кажеш – леба ми, куме – одржао је говор Нинковић.

Галерија: