Јуче је испред куће њеног супруга Николе Качаревича на Звездари, а у којој се налази њихова фирма за изнајмљивање аутомобила, морала да интервенише полиција, али и Хитна помоћ.

Фото: Архив Новости

 

Према речима нашег извора, Тамарина заова је ломила све пред собом: аутомобиле који се рентирају, прозоре, ауто- перионицу. Она је током дивљачког напада нанела повреде и радницима, а све време је претила Тамари и њеном детету да ће их убити. - Ђурићкин муж и његови пријатељи су покушавали да је обуздају, али је све било безуспешно. Она је тад запретила и рођеном брату смрћу - прича наш извор са лица места.

Фото: Инстаграм принтскрин/tamarastar89

 

Према његовом речима Ђурићева је накнадо дошла и јако се потресла када је затекла ужасан призор. - Била је видно узнемирена. Нарочито када је видела да је све поломљено. Одмах је узела сина Николине сестре како би га склонила. Иако је чула како јој прети, она је брзо побегла са малишаном. Полиција је дошла као и медицински радници који су једва успели да је обуздају. Ставили су јој лисице и одвели санитетом у болницу. Комшије кажу да она свакодневно прави проблеме свом брату, а да Ђурићева никада до сада није долазила. И дан пре тога је био скандал, јер је Тамарина заова улетела код комшије и њему направила проблем. Питање је како ће ово да се заврши, а мени је непознато због чега је направила последњи инцидент - завршио је извор.


Позвали смо Тамару, која је потврдила наша сазнања: - Тачно је све што сте чули. Јуче ме је супруг позвао и рекао да његова сестра прави драму, тако што ломи све пред собом и да нико не може да је смири. С обзиром на то да сам упозната са тим о каквој се особи ради, одмах сам дошла и узела уплакано дете да не гледа родитеља у таквом стању. Говорила је како ће убити и мене и моје дете. Убрзо је дошла полиција и екипа Хитне помоћи. Њу су везану одвезли док се опирала и викала. Искрено, нисам у том тренутку чула шта је све још причала јер сам се на време склонила са њеним дететом да не би гледао мајку у таквом стању. Ја као родитељ не желим да доведем дете у опасност на било који начин. Јако ми је жао, али већ данас ћу да је пријавим надлежним органима - испричала је Тамара.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".