Наиме, како је извор близак певачици недавно открио, Душан ускоро намерава да дође у Србију како би се борио за синове и загорчао певачици живот. Савићева је из тог разлога унајмила приватно обезбеђење како би заштитила себе и децу.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Откако је чула да Душан намерава да дође у Србију, Тања је у паници. Она је с тим човеком прошла кроз пакао и таман када је помислила да се све средило, он је поново успео да је повреди и застраши. Тања тренутно пролази кроз агонију, неколико дана је преплакала и одлучила је да се овога пута бори до краја и да нипошто не дозволи да јој Душан поново узме децу - објашњава извор који је желео да остане анониман.

- Не жели да Максим и Ђорђе посумњају у нешто и труди се да не виде страх у њеним очима. Не жели да они почну да се плаше и да добију трауму. Управо због тога је одлучила да унајми приватно обезбеђење. Тања Душана најбоље познаје, годинама су живели заједно и зна на шта је све спреман, управо због тога се и одлучила за овакав корак - открио је извор, и испричао које су дужности њеног бодигарда.

Фото: АТА имагес

 

 

- Она се распитала преко неких пријатеља који су јој препоручили једну агенцију за приватно обезбеђење. Момак који је чува прошао је кроз специјалну обуку, он је прати на наступе, и на располагању јој је кад год га позове. Задужен је како за њену тако и за безбедност њених синова - рекао је извор близак Савићевој, па објаснио како изгледа певачицин живот с појачаним мерама безбедности.

- Иако има обезбеђење, Тања избегава да иде на места где су велике гужве. Виђа се само с најближим људима који јој пријају и труди се да сваки слободан тренутак проведе ван Београда. Људима који је не познају добро изгледа као да се вратила свакодневним навикама, што јој је и циљ, али је константно на опрезу - закључио је.

Фото: Инстаграм/tanja_savic_private

 

 

Тања Савић је у више наврата истицала да је у браку трпела малтретирање те да неће дозволити да њена деца одрастају уз такав модел понашања.

- Било би нелогично да такав човек монструм има право на моју децу. Наметао ми је да сам глупа, ружна, да нисам добра мајка. Његова мајка је говорила колико сам ружна жена, да скинем шминку да народ види колико сам ружна - рекла је својевремено певачица.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".