Наиме, како извор близак Добројевићевој открива, она је недавно добила понуду да буде заштитно лице једног од најпознатијих америчких казина, а власници су спремни да за петогодишњу сарадњу искеширају чак милион долара.

Фото: АТА имагес

 

- Станијин живот пун је изазова и промена, али никада се није нашла у овако тешкој ситуацији. Она тренутно борави у Америци, а постоји велика шанса да ће се ускоро за стално преселити тамо - рекао је извор, па открио шта је Станију навело на такву одлуку.


- Добила је понуду од једног од најпознатијих америчких казина да буде њихово заштитно лице. Када је као студент тек отишла у Америку, Станија је радила као крупије у казинима, и тим послом се успешно бавила годинама. Атрактивна је, добра у комуникацији с људима, а и с новцем. Искусна је у послу, и сматрају је идеалном за ту позицију. Сазнали су да је она дистрибутер једне америчке компаније која се бави препаратима за мршављење и одлучили су да јој дају понуду која се не одбија да би је задржали у Америци за стално - рекао је саговорник, и испричао детаље.

Фото: Инстаграм принтскрин/stanijadobrojevic

 

- Недавно су имали званични састанак на којем су јој понудили идеалне услове. Уколико би потписала уговор, била би у обавези да минимум пет година живи у Америци, а за то би добила огромну количину новца. Годишња плата би јој била 200.000 долара, а с обзиром на то да је у питању петогодишњи уговор, она би у том временском периоду зарадила милион долара - шокирао нас је износом саговорник, који је потом открио да, уколико Станија потпише уговор с америчком фирмом, њена љубав са Марком Марковићем нема перспективу.


- Станија још увек није прихватила понуду, размишља о томе, јер је свесна да су мале шансе да ће њена веза с Марком успети уколико се буде преселила у Америку. Њега су већ једном одбили за визу, уколико би се то поново десило, то би представљало крај њихове везе. Ово је одлука која може да јој промени живот, том зарадом она би обезбедила и себе и породицу, а нема још много времена за размишљање - закључио је саговорник.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".