Супруг Николине Пишек Видоје Ристовић преминуо је изненада у суботу око поноћи током третмана масаже тела!

Како је навео изво, он се осећао добро током дана и није се жалио ни на какве тегобе све до непосредно пред смрт. Током масаже осетио је да му није добро и пожалио се терапеуткињи, али већ је било касно, јер је након неколико тренутака издахнуо. Након што је изговорио речи „Није ми добро“, одмах је изгубио свест и убрзо преминуо.

Иза поноћи је Хитна помоћ примила позив женске особе која је рекла да мушкарац не дише већ пола сата. Кад су дошли, лекари нису ни покушали реанимацију, јер је Видоје већ био мртав.

Породица у шоку

Фото: Инстаграм принтскрин/vidojeristovic

 

Према првим претпоставкама, сумња се да је доживео инфаркт, који је очигледно био кобан. Породица и блиски рођаци Ристовића шокирани су његовим прераним одласком, а супруга Николина од бола није могла да говори, већ је само кратко потврдила за медије да је Видоје преминуо.

Наши извори наводе да она током јучерашњег дана није могла да саопшти њиховој ћерки, која има осам година, шта се догодило јер се плашила да би то могла да остави трауме и последице по њену психу, док је наследница Ристовића из првог брака Матеа лоше вести сазнала одмах. Она је, наводи наш саговорник, јако тешко поднела губитак оца, за ког је била везана, константно плаче и не може да се помири са чињеницом о смрти Видоја.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".