Она је своју новинарску каријеру почела у чувеној емисији ''City'', у оквиру које је интервјуисала највећа холивудска имена.


- Поносна сам на Вин Дизела, Бен Афлек, Анђелина Џоли... Све највеће звезде сам интервјуисала. Нико није желео да ме освоји, ја нисам желела да се удам. Сандру Менљиченко сам знала од својих почетака. Она се тада забављала са Марком Јарићем, са дечком из Тап 011, била је посвећена својим мушкарцима - прича Биљана.

- Уложила сам 200,300.000 евра у своје интервјуе. Нисам улагала у ципеле, само сам улагала у своју каријеру - истиче Биљана.

Фото: Инстаграм принтскрин/biljanacity

 

- Имала сам фазе у животу, једна од тренутака који ми је тешко пао, је бомбардовање РТС када ми је погинуо рођени ујак у Абердаревој, а други када сам оперисана. Другарица ми је посаветовала да проверим полне хормоне. Била сам код доктора и урадио ми је ултразвук стомака. Каже ми: ''Биљана ви имате нешто огромно у стомаку''. Докторка исто уради ултразвук. Кажу ми да имам тумор панкреаса 11 центиметара, морала сам на хитну операцију. Рекли су ми да много радим, имала сам симптоме као за штитпну жлезду - признаје она у емисији "Премијера".

Признаје да јако жели да се оствари у улози мајке.

- Јако сам топла жена, волела бих да имам дете. Јако сам посвећена тетка - признаје Обрадовићева.

Годинама је портпарол фудбалског клуба, а сада открива какви су фудбалери:

- Жена и фудбал никако не иду уз нашу традицију. Не коментаришем фудбал, ја сам већ осма година портпарол фудбалског клуба Партизана. Фудбалери су увек пожељни.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".