Како је недавно открила у својој исповести, први муж није имао храбрости да јој у почетку приђе, а касније је постао њена највећа љубав.

- Дејан Ђуровић је био моја прва највећа љубав и мој први муж. Он је био глумац, водио је дуго "Драгстор озбиљне музике" и играо је у чувеном филму "Суботом увече". Дејан је радио у Радио Београду и ја нисам знала да неко стално иде иза мене, али он није имао храбрости да ми приђе - почела је водитељка и присетила се детаља.

Фото: Архив Новости

 

- Он је послао једног свог друга да ми каже да он хоће да се упозна са мном. И ја га питам: "Што се не упозна?" Тако смо се упознали, то је била велика љубав, писао ми је по пет писама дневно. Забављали смо се пет пуних година, а у браку смо провели нешто више од годину дана - рекла је водитељка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

- Чак сам ишла и у његово село Дупило да ме, после венчања, упозна са своје три тетке, које су још увек биле невине. Пита их он тад: "Како вам се допада моја Рушка?" А оне му одговоре: "Могао си да ожениш неку поштену девојку, а не к***у." После смо ишли у Улцињ, на гроб његовог оца, да ћемо се волети док нас смрт не растави. Ништа ми није било важно осим љубави, оног тренутка када би љубав престала растајали би се. Тако је било са Дејаном, али и са наредним мужевима - испричала је Рушка.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".