Тијана је отворено говорила о свему, о нашој представници али и о томе шта се променило последњих неколико година на Евровизији.

- То ћемо видети после и како ће се њена каријера развијати после и колико ће људи бити заинтересовано. Кад је нешто исхајповано, ја пустим да прође барем шест месеци. Сви говоре нешто, и медији, и говорили су "и шта ћемо сад", сад видим да и не говоре толико. Све су то неки таласи хајпа, и тек када се слегне све то - рекла је певачица Тијана Богићевић.

Певачица је изјавила да јој је жао што много људи није пре Беовизије и Евровизије чуло за Ану Ђурић-Констракту.

- Констракта се бави музиком толико дуго. Жао ми је што доста људи није знало за њу и што им је нова, као и ја. Она ће наставити са својом каријером, а да остане и 20% ове публике да слуша то је одлично - изјавила јеТијана Богићевић.

Фото: АТА имагес

 

Бивша представница верује да ће Констракта добити висок пласман на такмичењу и да је сигурно да неће доживети фијаско. Такође је споменула и политику која је постала неизоставни део сваке Евровизијие.

Фото: Профимедиа

 

- Констракта ми је за време Беовизије све време држала пажњу. Није ми тад било да сад као причам са неким, него ми је држала пажњу. Надам се да ће тако бити са европском публиком. Мени се Констракта чини баш доста онако искулирана. Она схвата да је то један шоу и идемо да дамо шта се тражи. Неће бити фијаско. Једино ако не победи ако је већ одлучено да Украјина победи. Јако ми је жао што то има везе. Па, чекај, онда би требало и на Светском првенству у атлетици или фудбалу да победе Украјина и Украјинци - рекла је Тијана.

(Блиц) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".