Председник је приликом свог обраћања нагласио да ће уследити још већа улагања у ауто-индустрију.

- Код нас ничу фабрике ауто-индустрије, и све што се уграђује у било који од ових аутомобила се производи у Србији, веровали или не. По томе спадамо у ред развијених земаља. Све се заснива на труду и на много неизвесних покушаја, успели смо у томе. У нашем Крагујевцу производиће се један од најмодернијих електричних аутомобила у свету - истакао је Вучић.

Након обраћања, уследио је обилазак излагача, а том приликом је председник посетио и штанд Дунав осигурања.

Вучић је у разговору са Тањом Вукић, председницом Надзорног одбора Дунав осигурања и Иваном Соковић, председницом Извршног одбора компаније Дунав осигурање, подсетио да управо ова компанија има 33 одсто у ауто-индустрији.

- Морате да се борите и да знате да немамо намеру да продајемо Дунав осигурање, имајте то у виду. Само наставите да подижете удео у тржишту - истакао је председник.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

 

Лидер на домаћем тржишту

Подсетимо, Дунав осигурање је већ годинама лидер на домаћем тржишту са преко 180 услуга почев од имовинских осигурања, па све до осигурања од опште одговорности. Укупно тржишно учешће комапније износи 27 одсто.

У Србији постоји укупно 28 главних филијала и око 600 продајних места. Дунав осигурање има најдужу традицију и искуство у Србији у области животних осигурања и растом преко 20 одсто у последње две године.

Компанија је носилац признања "Миљеник потрошача" за најпознатији и најпопуларнији бренд на српском тржишту осигурања.

Својом брзином и флексибилношћу у раду представја стабилног и поузданог партнера у пословању.

Дунав осигурање био је и официјелни партнер Светског атлетског првенства у Београду које је одржано у марту ове године.

(24 седам)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".