Током своје каријере је доста путовала, радила бројне интервјуе, а данас је портпаролка ФК Партизан. 

Међутим када видите њену слику из детињства никада не бисте погодили о коме је реч. У питању је Биљана Обрадовић. 

Фото: Архива Новости

 

 

Подсеимо и на причу коју је водитељка испричала у медијима, односно на њен одлазак на рутински преглед код лекара када је добила дијагнозу која јој је променила живот.

Након обавељеног прегледа лекари су јој саопштили да има огроман тумор, који мора хитно да се оперише. Тај тренутак, каже, памти као један од најгорих у свом животу.

- Другарица ме је посаветовала да проверим полне хормоне. Била сам код доктора, који ми је урадио ултразвук стомака. Каже ми - ''Биљана ви имате нешто огромно у стомаку''. Докторка исто уради ултразвук. Кажу ми да имам тумур панкреаса 11 центиметара, морала сам на хитну операцију. Рекли су ми да много радим, имала сам симптоме као за штитну жлезду - каже Бојана.

Фото: Архива Новости

 

 

Он је био бенингни, али је његова величина готово невероватна и, како водитељка истиче, ко зна шта би се догодило да није реаговала на време.

- Кад се каже тумор панкреаса обично се мисли на "оно најгоре". Ја сам заиста имала срећу да у правом тренутку откријем тумор - рекла је она у емисији "Ординација" на РТС-у и напоменула да тумор панкреаса није исто што и рак, иако се обично верује да је то обавезно малигна појава.

- Тумор који је био величине 600 грама, 11 центиметара - то је као једна фудбалска лопта. Када је урађена анамнеза, онда су видели да је дошло полако до "раслојавања", што ја кажем, заиста ме је Бог погледао да уклоним то у право време. Јер, да смо сачекали неколико месеци, не бих знала у ком правцу би то могло да се развије - истакла је водитељка.

Она је годинама водила здрав живот, али дуго је осећала необјашњи симптом - умор. Он је није напуштао и осећала је да јој недостаје снаге.

Месец и по дана касније је оперисана, а операција је трајала чак четири сата. Уместо очекиваног малог реза, по буђењу је видела рану од 20 центиметара. Како данас истиче, схвата да је била чврста и храбра.

Биљана је успела да победи ову опасну болест и брзо се вратила норамлном животу. Променила је донекле ритам живота, смањила је темпо и почела да се храни још здравије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".