Поповићи су очигледно изабрали најскупљи мени, од 85 евра по особи, где ће се наћи богато послужење. На трпези ће бити послужено више од 20 врста сирева, пршуте, домаћи производи, неколико врста меса, печење, морски плодови, прилагођена исхрана (веганска и вегетеријанска), као и најскупља вина и жестине. Сала ће бити декорисана по њиховој жељи.

Тијана и Данијел већ живе заједно, а обе породице се лепо слажу.

Очекује се и више од 300 званица, највише певача са естраде.

Фото: АТА имагес

 

Сузана каже  да је имала срећу што је упознала Сашу јер је он прихвати њеног сина као свог. Данијела и ћерку Александру су извели на прави пут. Венчању се посебно радује њихова ћерка Александра, која је везана за брата.

- Александра је пресрећна. Ја сам под највећим стресом, а ова моја деца као да се не жене и не удају, они су флегматични, све то полако. Кад год их позовем да питам да ли су све завршили са организацијом, само кажу: "Мама, све је под контролом, опусти се." Младенци заиста не воле ништа велико и спектакуларно, скромни су обоје, али на крају се списак проширује јер не можете да не зовете људе на чијим смо весељима ми били. Колико год да их дође, сви су добродошли, само да протекне све у најбољем реду. Весеље је једном у животу, рекла сам и сину и снајки: "Једном је свадба и више нема" - објаснила је Сузана.

Фото: В. Данилов

 

Сузана је изјавила да је презадовољна снајком. - Она је толико једноставна девојка да се са њом никада није назирао никакав проблем. Када је неко скроман, једноставан и нормалан, онда ништа није тешко. Вредна је јако и пажљива, у почетку сам јој само давала неке савете везано за Данијела, како шта треба да уради или не треба, али то су све ситнице. Као и свака мајка, за добробит деце и њихову срећу, јер ипак ми смо најсрећнији када су деца срећна и када се лепо слажу - закључује она.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".