Popovići su očigledno izabrali najskuplji meni, od 85 evra po osobi, gde će se naći bogato posluženje. Na trpezi će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine. Sala će biti dekorisana po njihovoj želji.

Tijana i Danijel već žive zajedno, a obe porodice se lepo slažu.

Očekuje se i više od 300 zvanica, najviše pevača sa estrade.

Foto: ATA images

 

Suzana kaže  da je imala sreću što je upoznala Sašu jer je on prihvati njenog sina kao svog. Danijela i ćerku Aleksandru su izveli na pravi put. Venčanju se posebno raduje njihova ćerka Aleksandra, koja je vezana za brata.

- Aleksandra je presrećna. Ja sam pod najvećim stresom, a ova moja deca kao da se ne žene i ne udaju, oni su flegmatični, sve to polako. Kad god ih pozovem da pitam da li su sve završili sa organizacijom, samo kažu: "Mama, sve je pod kontrolom, opusti se." Mladenci zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se spisak proširuje jer ne možete da ne zovete ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da ih dođe, svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki: "Jednom je svadba i više nema" - objasnila je Suzana.

Foto: V. Danilov

 

Suzana je izjavila da je prezadovoljna snajkom. - Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu - zaključuje ona.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".