Бивша девојка Жељка Шашића, која је од њега млађа 17 година, Плејбој зечица и манекенка Катарини Лазић открила да је ју је певач док су били у вези "мучио и малтретирао као роба".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

Катарина је додала и да је певач постао хладан и себичан према њој, "да би на крају користио сваку прилику да је вређа", те да је на крају решила да се одсели из певачевог стана када више није могла да поднесе његово бахато понашање.

Свему томе претходило је медијско препуцавање око украденог Катарининог аута, за шта је оптужила Шашића, свог бившег. Он јој је запретио судом, а потом је решила да отвори душу о животу с певачем и том приликом је изнела шокантне детаље.

Овим поводом огласио се и Жељко Шашић:

- Ја ово не разумем, мајко мила. Шупља прича. Кога сам ја третирао као роба, па ја сам цео живот свачији роб. Устајем јутрос и читам наслове и ништа ми није јасно, рекао је певач

- Немам стварно коментар. Била је добра душа, не знам шта јој се десило. Ми нисмо заједно више од три године, шта то може да буде, да она сада прича о вези са мном. Нека прича шта год хоће", рекао је певач Жељко Шашић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

Ипак, са друге стране Лазићева у својој исповести за медије, нимало није штедела Шашића:

- Напустила сам Жељка када сам била свесна тога да више ништа не жели да уради за мене. Понашао се као да се цео свет врти око њега, свако вече нам је била пуна кућа људи. Долазило му је друштво, пијанчили су до јутра, од буке и дреке нисам могла да спавам и радим. Кад причам о послу, говорио је: "Шта ћеш ти да радиш, ми немамо ништа од твог посла", хтео је да будем код куће и да ништа не радим. Хтео је да ме понизи у сваком тренутку. Мало је фалило да дигнем руку на себе у тренутку кад сам била најтужнија.

(Ало)