Ипак, истина је потпуно другачија, што је потврдило и укључивање Злате у емисији "Сценирање", где је Тањи упутила дирљиве речи, које су лепу глумицу расплакале.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Злата Нуманагић истакла је да је веома поносна на то што је Тања Бошковић награђена престижном глумачком наградом "Жанка Стокић".

- Поносна сам да неко мени толико близак добије веома важну награду. Такву посвећеност свом послу као што има Тања Бошковић је веома тешко наћи. Толика оданост пријатељима и колегама, увиђајност. Сама за себе је рекла да је била тешка неким људима, а ја то никада нисам доживљавала тако. Све њене поступке доживљавала сам високим профениолизмом, што ми је јако одговарало и што ме је веселило. Ми смо неколико пута мењале једна другу, а неки таблоиди су покушавали да направе да смо малој завади, што наравно никада није било. Ми смо се све увек договарале. Она је особа са којом можете све да се договорите. Мојој Тањи желим да и надаље буде такав професионалац какав је била до сада, да постигне још више и да одигра још нешто што би много желела да одигра - каже Злата Нуманагић.

Фото: Јутјуб принтскрин/KTV Televizija - Zvanični kanal

 

 

На ове речи популарне глумице Тања Бошковић није могла да сакрије сузе.

- Нас две смо печене и варене, што би се рекло у нашем народу. Она је мој дубоки пријатељ, пријатељство је дубље и од поизоришта и од свега. Жао ми је за све што нисам урадила за неке људе, ваљда нисам могла. Злата је прељубазна и то се види када вас неко воли, а тада су речи сувишне. Злата зна да ја њу волим и ја знам да она мене воли - рекла је Тања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".