Барбара је прокоментарисала однос с бившим партнером, његове проблеме с пороцима, али и како се она носи с непријатностима на својим наступима.

Да ли те погађају коментари да си ти уништила Дарка Лазића?

- Па мени се не чини да је Дарко уништен, напротив.

Током твоје и Даркове везе често су летеле отровне стрелице између тебе и Марине, његове бивше?

- Ја никога никада нисам прва дирала, нити провоцирала, али такав сам тип да када ме неко чачне, умем да одговорим и не дам на себе. Иако одајем утисак свађалице, нисам таква. У основној школи су ме из непознатог разлога шиканирали, и тада сам одлучила и научила да се заузмем за себе и да одговорим.

Да ли с ове дистанце мислиш да је твоја и Даркова веза била токсична?

- Време ће показати, али дефинитивно није била здрава. Не знам да ли је на наш однос утицао и притисак јавности... Треба ми још времена да све сложим на своје место.

Многи сматрају да си везу с Дарком искористила за лични маркетинг, да ли те то погађа?

- Искрено, сметало ми је и болело то што сам искључиво носила епитет Даркове девојке. Он може да вам потврди да сам максимално избегавала да се појављујем с њим, и ако погледате мало боље, видећете колико сам у свему томе била изгубљена.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

Једном си изјавила да ти Дарков стил живота, довођење у везу с наркотицима, алкохолом и саобраћајним прекршајима нису сметали?

- Ја сам знала с ким улазим у везу, али нисам знала да ће то утицати на наш однос, због чега сам и морала да прекинем везу. Љубав је почела да се гаси јер сам схватила да имамо различите погледе на свет, различите планове... Доста тога се накупило, па је раскид био најбоље решење.

Да ли си покушавала да га промениш?

- Ја нисам ушла у везу с њим да бих га мењала, нисам ја Косовка девојка, не могу ја никог из блата да вадим. И сама волим да попијем када изађем, да се забављам, тако да је мени и требао неко са сличним темпераментом да ме разуме и да може да ме прати.

Кажу и да ти је цена наступа скочила због везе с Дарком?

- Ја сам певала и за 50, и за 100, и за 500 евра, и за џабе и за бакшиш. Моја цена није скочила због везе с Дарком, већ зато што сам снимала песме, обраде које имају милионске прегледе, почела сам да сарађујем с новим менаџментом, тако да моја веза с Дарком нема везе с мојом ценом. Однос с њим ми је донео једино медијску пажњу која ми није ни пријала, чак ме је и спутавала.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".