Михајло је истински уживао на одмору и није много марио за новац, тако да је на куповину потрошио око 6.000 евра на Канарским острвима. То га је коштало јер су кесе пре повратка у Србију украдене.  

 

 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mihajlopavic

 

- Био сам на одмору на Канарским острвима и по повратку за Београд сам имао преседање у Барселони, али пошто нисам успео да се укрцам на авион, морао сам да потражим смештај како бих могао да се вратим следећим летом. Неколико сати сам провео у шопингу по центру Барселоне да бих онда почео да тражим смештај што се испоставило као немогућа мисија јер је тог викенда била у току трка Формуле 1. Тако је Барселона постала стечиште људи из целог света. Готово да је било немогуће пронаћи смештај а на крају сам опљачкан испред хотела у престижном центру града који би требало да је најбезбеднији. У тренутку непажње сам схватио да ми је комплетан пртљаг нестао са свим личним стварима и све кесе из шопинга. Штета је дословно шест хиљада евра је нестало јер су у питању скупоцене ствари, не могу да дођем себи - изјавио је Михајло а потом је наставио:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mihajlopavic

 

- Полиција је одмах изашла на терен, саслушали су ме али како ми је украдена само гардероба, рекли су ми да су немоћни да било шта ураде и да је готово немогуће ухватити лопове. Тако сам остао без апсолутно свега што сам имао на том путовању али срећом, банковне картице, новац и пасош су били код мене. Не могу ни да замислим кроз какву агонију бих прошао да су ми и то украли - рекао је још увек изнервиран Павић због свега што се догодило.

Михајло ће свакако памтити ово путовање, али не по лепим догађајима. Следи наставак живота у Србији и рад у његовој емисији ''Вести са Михајлом Павићем''. 

(Блиц) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".