- Човек који се дружи са "оралним громадама" не може да ме увреди. Ти си се ***** ни манијак, силеџија и бескућник! За хиљаду динара играш као мечка. Увек ћу бити уображена за тебе, највећи шљаму у ријалитију. Мени си нашао да причаш нешто?! Човек кога је дете гледало у језивим ситуацијама! Приредио си својој породици невиђени блам - рекла је Александра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Јањуша је тужила једна бивша девојка, јер јој није вратио дуг од 6.000 евра. Дала му је тај новац да га не би убили каматаши због коцкарских дугова. Реч је о једној богатој жени, коју је Јањуш искористио за новац - додала је она, што је разбеснело бившег кошаркаша.

- Да ли си ти из љубави са својим мужем? - питао ју је Јањуш.

- Наравно, волим га највише на свету! - рекла је Александра.

- Мислим да је Александра ушла овде да удари контру свом драгом, јер њихови односи никада неће бити нормални. Она није онаква каквом се представља. Гаде ми се Далила и она, стварно - објаснила је Ирма.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ја сам овде дошла да будем лепа - смејала се Суботићева.

- Имаш главу као нилски коњ! Ружна си упркос свим операцијама! Наравно да си уображена, понашаш се као да си у браку са Абрамовићем! Ти си најглупља жена коју сам упознао. Натпросечно си глупа! - узвратио је Јањуш.