Наиме, већ је јавности познато да је пре неколико месеци Тања Савић напустила емисију "Амиџи шоу" због Јоване Јеремић. А водитељка је ни овог пута није штедела.

- Тања Савић ти је тип личности који воле да је лажу продуцнети, да је лажу људи да је она супер. Тања је добра певачица, али је она глупа као ноћ. Ту је крај приче и ту се ставља тачка. Ја о томе јавно говорим, она не зна да састави просто проширену реченицу у медијима. Тања је ограничена у сваком смислу, нема фонд речи, а и стил размишљања јој је лош - поручује Јована.

Фото: В. Данилов, Ата имагес

 

- Уместо да пева и буде оно што јесте, проста и нормална жена, она жели да глуми лудило и звезду. Другарице, не можеш да глумиш звезду када си Тања Савић. Мора да зна где јој је место. Она јесте звезда као певачица, али у интелектуалном смислу она нема шта да прича. Тања може да прича о свом приватном животу, како има новог фрајера, које су јој песме и само да пева, али да она држи неку причу и слово у емисији, не може! Нема материјал за то - истиче Јеремићева и за крај открива.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

- Она је на снимање емисије у којој је гостовала са мном дошла видно узрујана, психолошки нестабилна, то се видело. И ја сам била само кап која је прелила чашу да она тада напусти Амиџи шоу. Тања није могла да поднесе да ја будем звезда емисије. У чему је проблем? Ако ти се не свиђа, немој да долазиш. Ја јесам звезда и ту је тачка! - закључује Јована Јеремић у емисији "Балкан инфо".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".