Након три деценије одлучила је да изађе у јавност и исприча како се упознала и заволела са певачем те због чега су, упркос огромној љубави, њих двоје морали да се растану.

Фото: АТА имагес

 

 

Иако су о њиховој страственој вези, коју су започели 1984. године на Мирослављевој турнеји у Америци, сведочиле и бројне познате личности, Илић није признао Девина.

Након 14 година Мирјаниних покушаја да докаже како је певач биолошки отац њеног сина, покренут је судски поступак између бившег љубавног пара. Последње рочиште одржано је јуче, 26. маја, на коме је, како она тврди, Илић биолошки отац њеног сина, Девина Антоновића.

Фото: АТА имагес

 

 

Мирјана Антоновић већ годинама живи у Њујорку. Оно што је заинтригирало многе јесте, да је у околини њене куће често свраћају животиње из оближње шуме. Са једном од њих је остварила и посебан однос. У питању је срна, којој је наденула име Лили. 

Она је дан пре саопштавања вести о наводном окончању судског спора на Фејсбук профилу објавила пост који је разнежио многе њене пријатеље и пратиоце.

Наиме, срна Лили је овога пута са собом повела и своју породицу, те су се настанили у околини Мирјанине куће, надомак дворишта.

 

- Моја срница Лили довела породицу - писало је у објави поста.

Коментари су се само низали: "Миро, то је чаробно што живите уз шуму и имате такву протекцију да гледате ту лепоту. Предивно", "Која љепота од живота!", "Тамо где долазе срне и ласте живе најбољи људи. Оне их осете и препознају, а и ја сам препознала да је Мирјана велики човек и зато је волим". 

Судећи по њеним тврдњама о решењу судског спора са Илићем, Мирјану напокон очекују лепи и спокојни дани, а њена Лили са породицом као да је била весник тих дешавања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".