Сумња се да је он око поноћи, у кући у Раковици, након расправе, из ватреног оружја усмртио свог станодавца тридесетдвогодишњег мушкарца Милоша Т. (32), након чега га је полиција и ухапсила.

Како се сумња, жртва и осумњичени су заједно рударили криптовалуте и, наводно, убијени је дуговао новац убици, пишу Новости.

Фото: Н. Скендерија

 

Осумњиченом, који је из Зрењанина, одређено  је задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву.

Хитна помоћ је на лицу места могла само да констатује смрт мушкарца.

Данас је требало да слави детету рођендан

Убијени Милош је имао жену и дете. Милош је живео у граду, док је у Раковицу долазио са женом, дететом и тастом. Убијени је кућу купио пре пар година од кума.

Фото: Н. Скендерија

 

Како кажу комшије, убијени је био је добар човек, увек се лепо јављао. Према речима комшија, данас је рођендан детета убијеног човека. Он је, како кажу, увек када славе нешто звао комшије на славље.

Зоран је живео у Милошевој кући око годину дана. Према речима људи из комшилука, ни са Зораном није било проблема, "увек се лепо јави и поприча". Није деловао насилно. Осумњичени за убиство је већ имао потерницу.

Фото: Н. Скендерија

 

У дворишту је и мотор који је наводно припадао убијеном.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".