Мало је познато да је Мирјана Антоновић била удата за крзнара Данијела Антоновића и радила као модел. Због посесивног бившег мужа завршила је прво у затвору, а онда и у лудници.

Фото: АТА имагес

 

- После развода ту је било свега и свачега. Није ту само богатство било у питању. Мислим да је мој бивши муж био много посесиван. Ја сам за њега била његов предмет, који он није могао да пусти. Снимао је шта говорим, телефони су се редовно снимали. Из сажаљења сам примила неке људе у кућу, тај мушкарац је остварио везу с мојим бившим, а ја сам због његове сестре завршила у затвору. Тражила је од мене да јој узмем у Швајцарској, њеном кредитном картицом, неке коине које је она препродавала. Када сам изашла из радње у Швајцарској у којој сам купила те коине, одједном је радња била опкољена полицијом. Било је пет аутомобила. Ја сам им говорила: "Направили сте грешку", они су ми само рекли: "Ви имате туђи пасош и туђу кредитну картицу." Говорила сам им да назову ту госпођу и да ће им она рећи да ми је дала пасош и кредитну картицу. Полицајци су ми на крају рекли да је њима речено да ћу ја бити ту, онда сам схватила да ми је намештено.

Фото: АТА имагес

 

Док је проводила дане иза решетака, Антоновићеву су посећивале сестра и ћерка, а у неколико наврата су покушавали да јој потуре папир да потпише кривицу, што она није урадила, а онда су покушали да је сместе у лудницу.

- Дошао је човек у белом мантилу и пошто сам се осећала веома лоше, попила сам таблету коју ми је донео, тад почињу халуцинације, схватила сам после да су ме преварили. Хтели су да ме воде у лудницу, говорили су ми да сам болесна жена. Знала сам да ми неко смешта, кљукали су ме таблетама, па спремали за лудницу, тражила сам да ми се извади крв, хтела сам да знам ко је потписао да будем ту, али то се није десило. У затвору су доносили вечеру око 20 сати увече и видела сам тај туп нож и почела да се режем. Нисам осећала било какав бол, ко да сам резала туђу руку, туђу вену. Прво сам пресекла леву страну и крв је почела да шикља. Онда сам десну. Када су видели да је све крваво око мене, брзо су звали хитну помоћ и стрпали ме у болницу - испричала је Мирјана својевремено за "Гранд".

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, афера о признању очинства коју је покренула Мирјана Антоновић доспела је у жижу јавности јер се у центру збивања нашла легенда народне музике Мирослав Илић, а естрада је о овом случају суздржана или на страни певача.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".