Овим поводом певач је јуче рекао да је шокиран. Мирослав је сада рекао да не зна како да реагује, јер му пресуда и даље није стигла, те не зна како су Мирјана и њен адвокат сазнали за то.

- Када су ме јуче новинари назвали, нисам знао шта да одговорим јер сам био шокиран. Ни мени ни мом адвокату није стигла пресуда, не знам одакле њима то, пошто још није послато адвокатима. Кад будем видео шта пише у пресуди, у складу с тим ћу реаговати - почео је Мирослав и додао да ће уложити жалбу уколико је тачно да је суд донео одлуку да је он Девинов биолошки отац.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ако је тако како су они изјавили, одмах ћу поднети жалбу. Што би рекао Матија Бећковић "ћераћемо се још". Идем до краја и до Апелационог суда, ако треба - рекао је Мирослав.

Иначе, он је ових дана заузет припремом предстојећег концерта поводом 50 година каријере, који ће одржати у децембру у Београду.

- Фокусиран сам на нове песме и концерт у Арени 10. децембра на којем ћу са својом публиком прославити 50 година каријере. Припреме су већ почеле, јер ће то бити гала концерт и то ми је тренутна преокупација - рекао је певач.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".