- Сад смо баш причали испред врата, мислим да сваки пут кад ја нешто причам, да је нешто боцкала и добацивала. Али као што она каже, има права. Али какав флерт, она има неко своје мишљење о теми, увек ускочи и коментарише, нека она каже шта је и како је - рекао је Стефан.

- Не знам како Дејан не реагује на ово. Већ је била прича ту из тројке. Стално постоје неке доскочице, људи су питали да ли су имали неки однос, јер делује тако - истакао је Менсур.

- Она није дошла овде да избегава Стефана, отворено добаци - устао је Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Стандардна ситуација као у трећој сезони. Ја сам га данас питала шта је проблем, али треба да имам проблем да изнесем своје мишљење. Ја стварно не могу да уђем у конфликт са њим, јер је он јако чудан човек. Пита ме зашто нисам хтела да му пружим руку, ја сам рекла да нисам имала потребу. Вечерас је без икаквих разлога споменуо Јовану, за неку ситуацију где сам га питала нешто за неку ситуацију, а он ствара као да сам хтела да Јована протумачи не знам шта. Јовану нико није споменуо, то сам му нагласила! Ја за сваког имам неку доскочицу, мени је у тим ситуацијама пресмешан, јер заблокира. Боље питајте њега зашто заблокира кад ја нешто кажем. А што се чоколадице тиче, ја их нисам тражила, откуд он да је изнесе. Ове ситуације се увек окрећу у његову корист ... - истакла је Далила.

- Био сам деконцентрисан, није ми било океј, смејала ми се у фацу, зато сам. Па онда немој да коментаришеш. Ко је кога боцнуо данас кад је било оно за Дамиров дукс? Тј. Стефанов ... Јована, волим те највише на свету - одговорио је Стефан.

- Ја ниједном нисам чуо од кад је ријалити кренуо да је Стефан њој добацио, објективно, нисам пристрасан - додао је Менсур.

- Ја сам Стефану рекао да га је Далила узела на зуб. А они се чудно понашају обоје, и он и она - истакао је Лепи Мића.

- А што морам негативно да те узмем за зуб? Јеси ме ухватио за ухо пре неки дан? - питала је Далила.

- Да, зато што ме си боцкала, навела си ме да сам уображен - одговорио је Стефан.

- Ја њему кажем да он ствара филмове који не постоје. Прича ми да сам прва скандирала кад је била она прича за ту неку Катарину, а ја се нисам ни огласила кад је Вики то изнела... То је то - додала је Драгојевићка.

- Сандра, зар нису брзо прешли преко Стефанове реченице: "Болим и не пролазим" - питао је Милан Решићеву.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ја сам само рекла да ми је криво што не можемо да будемо у односу као што смо у трећој сезони пре него што се покренула она глупа прича ... Томовић, он и ја смо се дружили, онда кад се то десило, разишли смо се . У студију нисам хтела да му пружим руку јер је кад сам изашла рекао је да сам била заљубљена у њега - истакла је Далила.

- Кад год крену у ту расправу, сваки пут кад се пецкају, увек су били неки погледи као... Значи да тога има. Верујем да су људи коментарисали да има флерт, јер да није било те приче из тројке, то би била обична свађа као свађа. Стефан ми се некако у овој ситуацији са Далилом повукао, Далила више прича, па не знам ... Оно што је најчудније и што сам чула да се коментарише, то је то што обоје имају осмех кад се свађају - истакла је Сандра.

- Ја не желим да помисле људи да има флерта... Дружили смо се, то ми је пецкање смешно, јер Далила је помисли да сам ја овде први пут - додао је Карић.