ШКОРПИЈА

Ова чињеница не изненађује, јер су оне у највећем броју случајева екстремно посесивне када је љубав у питању.

Шкорпије су наиме, најбољи пример екстремних љубоморних сцена и блама у јавности. Оне једноставно не могу да контролишу ово осећање и при самој помисли да би им партнерка могла бити неверна губе контролу над собом и не презају од последица.

Дакле, не ради се само о безазленој љубомори која ствара пецкање у желуцу, већ о правој правцатој ратној игри страсти, узбуђења, сплетки и љубоморних сцена.

Њима љубомора понекад служи и као афродизијак, јер осећају невероватну привлачност ка особи са којом су. Шкорпије су, како пракса показује, толико театралне да врло често направе сцену попут оних у Тарантиновим филмовима.

Фото: Профимедиа

 

БИК

Када је реч о биковима, они су превише заштитнички настројени, а самим тим и љубоморни са примесама посесивности.

Ово је веома моћан и опасан коктел. Бикови наиме, страшно воле да присвајају и сматрају својима ствари, па и људе, те с тога тешко прихватају чињеницу да нешто није или може да не буде њихово.

Готово да им у секунди падне мрак на очи и преплави их осећај љубоморе када помисле да је неко „бацио око“ на нешто што је „њихово“. Узалудни су сви покушаји да разуверите особу рођену у знаку Бика, када подлегне својим убеђењима и препусти се љубомори.

С друге стране, бикови су изузетно верне особе, јер се воде тиме да не дозвољавају да неко дира и гледа њихово али исто тако, не гледају и не дирају туђе. Дакле без флертова, делања и томе слично – искључиво фер плеј.

Фото: Профимедиа

 

ЛАВ

Лавови, краљеви животиња. Ту своју особину преносе и на људски род. Веома су поноси на себе и све што раде, па тако и на љубавну везу коју граде.

Њихов превише наглашен его не дозвољава им да буду повређени, па с тога лавови понекад опсесивно трагају за доказима о превари и лажима од стране партнера. Ако лав осети да му радите иза леђа, пре свега себи то никад неће опростити (јер није сазнао на време), а затим и вама.

Код лавова се све врти око питања части, који сматра неприкосновеном. Иако понекад реагује веома бурно и нетактично, у већини случајева вреба из прикрајка и сузбија налете љубоморе који га салећу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".