Тијана са супругом Миланом има сина Вука (14), али прва трудноћа јој је најболније искуство.

Фото: В. Данилов

 

- Пре него што сам остала у другом стању с Вуком, имала сам побачај. У деветој недељи трудноће изгубила сам бебу! Толико сам желела да затрудним, и кад се то коначно десило, била сам пресрећна. А онда ми се цео свет срушио! Било ми је много тешко. За Милана и мене то је била највећа траума коју смо икад доживели. Имала сам срећу што сам тада налетела на докторку која ми је спасла живот! И не само што ме је лечила већ ми је била и психичка подршка. Рекла ми је: "Само се опусти и за годину дана ћеш имати бебу!" Тако је и било - рекла је Тијана за "Информер".

Фото: Петар Милошевић

 

Овај трагичан догађај очврснуо је Миланову и њену љубав.

- Кад сам изгубила бебу, пролазили смо кроз пакао, али нисмо ни помислили да се растанемо. То нас је ојачало. Милан је увек био уз мене, па и у тим најтежим тренуцима. Певачица верује да ју је због патње кроз коју је прошла Бог наградио тако што јој је испунио највећу жељу, а то је да добије сина: - Одувек сам говорила да ћу да родим мушко дете, мајчиног сина, који ће да личи на мене. То је Вук! Заиста је исти ја, само је грађен на оца. Додуше, на Милана је и тврдоглав и упоран. Никад се нисам покајала што имам само једно дете, Вук ми вреди за десеторо. Милан и ја смо били седам година у браку, пропутовали смо цео свет и пожелели бебу. Прву бебу сам побацила, а онда нисам успевала да затрудним природним путем. Рекла сам му: "Ако не останем трудна до септембра, идем на вантелесну оплодњу!" Те 2007. године моја сестра Тамара Тодевска представљала је Македонију на Песми Евровизије, а ја сам јој радила медија план. Била сам концентрисана на то, нисам размишљала о детету и баш тад сам затруднела.

Фото: Инстаграм принтскрин/tijana.dapcevic

 

Тијана и Милан упознали су се на кошаркашкој утакмици у Сомбору, а након само 15 дана забављања почели су да живе заједно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".