Ево четири знака којима се добро пише:  

Девица

Вредни, амбициозни и аналитични, представници овог знака имаће више среће него у претходном периоду, и то скоро двоструко! Очекују вас нови и занимљиви пројекти на послу, пуно добрих идеја и развој неких планова који већ дуго стоје на месту и осећате као да су блокирани. Али то не значи да ће вам се живот свести само на посао, напротив - ово је период у којем ћете имати и више времена за дружење са пријатељима и добар провод. До краја године упознаћете пуно занимљивих и подстицајних људи, а могла би се родити и љубав. Романса коју Девице започну сада, може да имати светлу и блиставу будућност.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Још од почетка године свесни сте тога да је срећа на вашој страни, што ће се у другом делу године посебно да се одрази на пољу каријере: Бићете предузетнији, спремнији да преузмете иницијативе и да се борите за своје амбиције и циљеве. И бићете успешни у пуно ствари паралелно, па је ово добро време и за нови посао или нови хоби. Али чак и ако останете на старом послу, чека вас велики напредак. Отвориће се врата разним могућностима, а ако искористите добро прилику, напредоваћете и у подручју финансија. У љубави је све пуно страсти и романтичних варница, док би се неке Ваге чак могле и вратити бившем партнеру.

Водолија

На професионалном пољу догађаји ће се развијати брзо и занимљиво, али могао би да вас уплаши талас брзих промена. Немојте страховати, јер би то могло да буде нешто најбоље што вам се у последње време уопште догодило. Успешно ћете балансирати између срца и ума, показати бистрину и мудрост, али и емотивну страну. И то подеднако у послу, као и у љубавним и породичним односима. Донећете многе мудре одлуке које ће имати добар ефект на будућност. Успешно избегавате грешке и невоље на послу. Ово је вријеме кад ћете имати изванредну подршку најдражих.

Шкорпија

Шкорпије ће бити прилично активне у склапању нових пријатељства, али и остваривању важних контаката који могу да буду пресудни за успех на послу. Ваша особина да отворено примате нова познанства сад ће бити још вреднија, јер не знате ко се може показати корисним у пословном смислу. Постижете добре резултате у многим подручјима, а посебно на послу, где вас може чекати велики напредак. На романтичном плану владају баланс и хармонија. Они који су у вези наћи ће се у једном мало бурнијем периоду, али све ће се завршити у складу и хармонији.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".