Често сањамо оно о чему мислимо, мозак нас кроз подсвест подсећа на то. Иако данас нисте размишљали о бившем партнеру, али сте можда прошли поред његове куће, нечији мирс парфема, вас је подсетио на његов. 

Такође, треба анализирати да ли сте тог дана разговарали са бившим момком или девојком. Можда је разуговор о њему покренуо тај ток мисли и уткао се у сан- можда је ваш сан о њему само "репродукција" недавних догађаја у мозгу.

Фото: Профимедиа

 

Уколико често сањате бившег партнера,врло је могуће да и даље осећате нешто према њему. Емоције које вас можда вежу нису нужнпо љубав- то могу бити и љутња, потцењивање и физичка зависност. 

Уколико сте имали болан и тежак раскид, то такође може имати утицај на снове. Када растанак остави емотивне ране, емоционално је тежак и још нисте преболели, могуће је да ће се снови догађати.

Ако вам недостаје бивши партнер и нисте били у стању да у потпуности прихватите чињеницу вашег раскида, ваш мозак може да обради ове информације на необичан начин и да их назове у вашим сновима, показујући снагу ваше жеље.

Према психолошком значењу, снови не морају да буду предзнак, већ само представљају емоције које могу бити потиснуте. У том случају да бисте наставили нормалан живот, уколикло вас исти снови узнемиравају, потребно је потражити савет стручњака. 

(Најжена) 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".