Недавно је један од сукоба у "Задрузи" била храна. Александра Суботић испровоцирала је задругаре, стога је прво питање за данас било упућено њој.

- Зашто си задругаре позвала реченицом "Ако су гладни, нека дођу-нахранићу их?" - гласило је писмо.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ту реченицу сам рекла не за задругаре које волим, било је изговорено за људе који су увредили моје ближње и довели мене у непријатну ситуацију. Овде је храна јако битна, зато сам се предомислила, ако су гладни, нека дођу. Ирма је рекла Микију да се продао за фртаљ саламе, ја сам рекла да се код мене не служи салама - одговорила је Александра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Што се Алексадндре тиче, почела је да манипулише речима сад кад су је ухватили, па се сад вади, на мој рођендан је свако био добродошао, ја сам госпођа, мене боли ку*ац што се рођендана тиче - коментарисала је Ирма.

- Ја сам Александри замерио многе ствари, чињеница је да се она променила. Ни тада ми није ништа говорила, ја ни Љубу не симпатишем, ја сам се на Ирмином рођендану највише задржао, јер су људи превртали очима, зато што није имало да се нешто једе. Можда јесте лицемерно да идем на Суботићкин рођендан, али је чињеница да се она променила. Можда и фолира, али свака част и на томе. Ја сам саламу узео од Ирме, и то ми је пребачено - говорио је Мики.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- То је лаж! - рекла је Ирма.

- Немој да ти ја је*ем маму сад! Немој да ме узимаш у твоја жвалава уста! - побеснео је Мики.

- Мени није јасно шта конкретно имаш са Александром - додала је Викторија.