У саобраћајној несрећи која се прекјуче догодила у Купинову нешто после 20 часова погинуо је Дамјан Јовановић (3), када је на њега аутомобилом налетео тинејџер.

Како сазнајемо, до несреће је дошло када се малишан отргнуо из руке свог оца и из за сада непознатог разлога истрчао на пут.

Из породице настрадалог дечака кажу за Курир да су сви у шоку и да од синоћ не могу да дођу себи.

- Малишан је рођен у Немачкој, тамо живе и његови родитељи. Биће сахрањен тамо јер има немачко држављанство. Био је са оцем на игралишту и отргао му се из руку. Био је хитар и спретан, па се све одиграло брзо. Истрчао је на пут и - директно испред аута. Тај наш комшија није уопште одреаговао, стао је тек пошто је ударио дечака - прича родбина погинулог детета и додаје:

- Дечји паркић је јако небезбедан, налази се уз сам пут, нема ограду, нема лежећих полицајаца. Тинејџер је возио аутомобил од 150 коњских снага, како смо чули, и ишао је мало преко ограничене брзине.

Рођак преминулог дечака каже да је после несреће трогодишњак био жив једно време.

- Чим се ово све догодило, малишана су ставили у цивилни аутомобил и кренули ка болници. Негде на пола пута, срели су се са екипом Хитне помоћи, дечак је још био жив. Преузели су га и кренули са указивањем помоћи, али је на путу до болнице преминуо, нажалост - прича рођак.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".