- Па овако што се те теме тиче говорићу искрено о свом случају, јер сам ја неко ко је покушао себи да одузме живот. Ја јесам заиста имала тешко детињство, мислим тешко. Имала сам ја мајчину љубав имала сам такође и све што ми је било потребно никада мени ништа није фалило, сем оца, али некако та жал и та бол је толико јачала у мени, да не умем то ни да објасним - почела је Наташа и додала:

 

 

- Међутим, био је период у мом животу када сам била средња школа, када сам почела са изласцима, са надоградњом косе, са шминкањем. Да су вршњаци кренули мене иза леђа да називају погрдним именима, да ми лепе неке етикете које заиста нису обележавале мој живот. То је био моменат када је мени само пала ролетна и када сам била у тој некој фази депресије, да ја нисам размишљала ни о коме, а најмање ето о себи да сам само пожелела да ме нема.

Бивша задругарка је испричала и како је себи покушала да одузме живот, а истакла је да познаје доста људи који су то исто учинили.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Radan (@natasa.rr)

 

- Попила сам брдо неких таблета, ма све сто сам пронашла све сам узела. Познајем такође и доста људи који су покушали то исто, само мислим да код нас генерално у Србији је ово тема о којој се мало говори с обзиром на озбиљност теме и проблема поготово сада након короне, све више је депресивних људи - рекла је она.

Наташа је истакла да нико не треба да помишља да ускрати себи живот, како је рекла, јер после сваке кише дође сунце.

 

 

- Помогла бих свакоме ко је у таквој ситуацији, јер опет кажем то је преозбиљна ствар и превелика депресија. Једноставно нико не би требао да помишља да ускрати себи живот ма какав он у неком периоду био, што би се рекло после сваке кише дође сунце, тако да човек не само да може бити ван депресивног стања, него може бити и заиста срећан. Потребно је само да пронађе себе и постави себе на прво место - рекла је Наташа за Републику.

(Република)