Певач је остао запамћен по доброме. Пријатељи и колеге га се радо сећају и говоре да је био изузетан човек и колега. 

Дарков кум и пријатељ Милан Митковић сада се присетио покојног певача.

- Данас је пуних једанаест година од када Дарка нема, а бол је иста као и првог дана. Време само пролази, а ја утеху налазим у Лари. Гледам његово дете које је остало, она пуни четрнаест година само један дан након годишњице Даркове смрти. Предивна девојка, дете за пример. Живот је натерао да брже одрасте, уживам у њеном одрастању. Веома је одговорна, иде у две музичке школе, тренира атлетику и има све петице. Њеног тату нико никада неће моћи да замени, али ја се максимално трудим да јој очинска фигура што мање фали. Марија је дивна мајка, која је скроз запосавила свој живот, чак и посао, да би се посветила Лари и њеном васпитању - испричао је Милан који је открио детаље одрастања Даркове ћерке Ларе.лан Митковић сада се присетио покојног певача.

 

 

- Наследила је скоро све на Дарка, она је више од 70 посто он. Лик, обрве, усне, музикална је на њега. Прелепо пева, последње две године се посветила страној музици и то јој одлично иде, баш лепо плива у томе. Сигуран сам да ће и она бити велика звезда - са кнедлом у грлу испричао је он.

- Тог кобног дана, Дарко и ја смо били заједно. Он је отишао са менаџером на тезгу, а његова Марија и ја смо отишли на свадбу. Нас двоје смо седели у сали и Марија ми у том тренутку прича како су се она и Дарко упознали баш у том ресторану, објашњава ми где је била бина, где су седели, о чему су разговарали и мени убрзо звони телефон. Звао ме новинар и рекао да је Дарко погинуо. Чуо је музику, а ја сам му рекао да не могу да верујем какве све људи глупости измашљају јер сам се мало пре тога разишао од Дарка, спустио сам слушалицу. После десет минута је поново назвао да изјави саучешће и каже да је информација тачна. То је био шок! Непосредно пре тога, његова жена је причала детаље њиховог упознавања - закључио је Милан.

 

(Ало) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".