- Нисам знао ништа о том шоуу, али бринуо сам се да ће она морати да пољуби једног, другог, па следећег мушкарца. Супруга ми је рекла како постоји шанса да ће морати да плеше нешто типа плеса у крилу - изјавио је Овен.

- Питао сам Лоуис зар заиста морају да спавају заједно, у истом кревету. Она је рекла: 'Да.' Рекао сам: Нисам рачунао на то.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEMMA OWEN (@gemowen_1)

 

Овен је признао је да се боји да види ћерку Гемму како се љуби и дели кревет са момцима. У том контроверзном шоу програму сви су оскудно одевени, били су на 'кварцовању' и набилдовани су. Реч је о младим и атрактивним људима који живе у луксузној вили и траже љубав, а све прате бројне камере. Брзо се развију осећања, али исто тако дође и до свађа, подметања, секса испод покривача како би се бар мало сакрили од камера...

- То ни један отац не жели да гледа, зар не? - рекао је Мајкл за Дејли Мејл о односу њене ћерке и једног учесника. О свему је причао и са супругом:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEMMA OWEN (@gemowen_1)

 

- Ако буде додира, мислим да ћу бацити нешто на екран телевизора. Не желим да видим да се љубе. Немојте ме терати да то гледам!

Љубљење му је највећи проблем, о томе брине откако је Гема ушла у вилу у Мајорци. 

- Не знам, претпостављам да ће, како вријеме пролази, бити опуштенија - додао је фудбалер.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледајте прелепу изабраницу Рафаела Надала

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".