Сви који прате Задругу са нестрпљењем су ишчекивали да виде израз на Стефановом лицу када буде гледао своје клипове, а задругари су имали веома занимљиве анализе ових дешавања.

- Моје свађе су биле искрене, није било ни слично, он се мало проваљује, не бих себе упоређивао са њим. Његов однос са Мијом је потпуна будалаштина, обострана глума, обостранио су фолиранти - прокоментарисао је Менсур. 

- Овај однос подсећа на однос Зерине и мене, мислим да је ово веома озбиљан однос, иако се многи смеју и спрдају, ово није наивно. Не треба нападати Стефана, гледали су мене као Стефана, бојкотовали су ме, вређали, ниподаштавили. Дечко се стварно заљубио, а мислим да му Миа и даје повода на неки начин. Ако нећеш да будеш са неким, тај неко те не интересује, он прилази и љуби је, она се не помера - говорио је Чолак.

Ирма је такође искористила прилику да ово прокоментарише:

- Евидентно је да је Стефан заљубљен, видела сам га кад сам плач, конфузан је постао, јер не зна шта да ради. Миа користи ону ситуацију која се њој десила, Боже ме сачувај, прави га психопатом. Она се заљубила у њега, али неће да изгуби пријатеље.

- Ирма, молим те, немој! - рекла је Миа.

- Он јој не да да се склони, иде за њом као Пабло за Станијом - додао је Дејан.

На крају је ипак најбитнија Стефанова реакција на ове клипове, а он је рекао:

- Јако ми је жао што ме моји виде у оваквом стању, Миа нема емоција, мислим да никад није имала, само се игра са мном... 

Какав ће исход ове ситуације бити, погледајте клипове па процените сами и наравно, напишите нам у коментаре! 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".