- Упознали смо се у Бечу на једном слављу мало после развода од Ане. У то време је почео да се забавља са Марином. Нас двоје смо се виђали пола године, тачније док нисам видела њега и Марину на једној фотографији на Инстаграму. Тако сам сазнала за њихову везу. Одмах сам га питала, али је негирао да су заједно. Говорио ми је да му је она комшиница и да је зна од малих ногу. Да је дете за њега. Међутим, када је престао да се јавља редовно схватила сам да је са њом - говори певачица и наводи како је изгледао њихов последњи сусрет.

- Пола године након прекида односа видели смо се у Љубљани у једном клубу где је наступао, то је било мало пре короне. Послао је једног момка из обезбеђења да ми пренесе да дођем у бекстејџ. Отишла сам само да чујем шта хоће. Тада ме је питао да одем у хотел са њим после наступа. Рекла сам му да треба да га буде срамота, јер га код куће чека трудна жена - рекла је Оливера која за певача после свега нема лепе речи.

"Згрозио се кад сам му рекла да не пијем и не дрогирам се"

- За њега после свега немам лепу реч да кажем. Страшно је ово што ради, што запоставља децу. Нисам очекивала то од њега. Не води рачуна о деци, то ми је дно дна. Јако ми је жао Марине, девојка то није заслужила. Он је могао да има леп живот, али је одлучио да га упропасти. Шта да вам кажем више, човек се згражавао када сам му рекла да не пијем, не пушим и не дрогирам се. Тада ми је рекао да са мном нешто није у реду - тврди Оливера за "Телеграф".

Матијевићева је открила и како ју је певач завео:

- Не могу да критикујем Марину, као ни једну девојку која је била са њим. Он је велики манипулатор, заводник. Тако је и мене завео. Певао ми је на видео позив песме Оливера Драгојевића, док је свирао клавир и причао како ћемо уживати заједно. На све је спреман само да освоји девојку. Ми смо се виђали по хотелима, у Шапцу и Београду. Било нам је лепо.

(Блиц)