Огњен је препустио Дарку да најави своју девојку а прво питање које је поставио јесте, како су се упознали, и чиме је Дарка освојила Барбара.

- Упознали смо се на једној журци за 1. мај, мене је привукла њена невероватна енергија у певању, ја то волим, кад неко има X фактор, она то има и привукла ме је због тога и понашања наравно, видео сам себе у њој. Одговорио је певач.

- Барбара чиме те је привукао Дарко, знаш за његов буран живот...

- Да ли да сад причам, види ја нисам била његов фан, заправо ја чим чујем његову песму, ја сам у фазону склањај ми га, не знам зашто је то тако. Нисам била фан његовог лика и дела. Одговорила је она уз осмех.

- За 1. мај су ми дошле колеге и рекле, доћиће Дарко Лазић, а ја сам  рекла Господе Боже могу ја да идем кући. У једном моменту ми је он пришао и рекао то за енергију и тиме ми жацнуо, наставила је она.

- Мени је он тражио број да сарађујемо заједно, а ја му нисам дала.

- Признај да те мало привукла зато што те игнорисала, добацила је певачица Елма која је такође гостовала у емисији.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

- Има и тога искрено, насмејао се Дарко. После месец дана се десило да ми се допадне на неки други начин.

- Барбара ја сам чуо разне приче, да си ти можда искористила њега да мало популаризујеш себе, директан је био Амиџић.

- Па ја сам искористио њу, живим на њен рачун, не радим већ три недење, издржава ме, пуни фрижидер, облачи ме и купује парфеме. Сако ми је купила и патике, да дођем у емисију нисам имало. Убацио се дарко и насмејао све у студију.

Да ми је неко рекао пре годину дана да ћу ја бити са Дарком Лазићем, ја бих рекла пуцај ми у главу овог момента, то се неће десити ни у не знам ком свету. Завршила је Барбара.