Ognjen je prepustio Darku da najavi svoju devojku a prvo pitanje koje je postavio jeste, kako su se upoznali, i čime je Darka osvojila Barbara.

- Upoznali smo se na jednoj žurci za 1. maj, mene je privukla njena neverovatna energija u pevanju, ja to volim, kad neko ima X faktor, ona to ima i privukla me je zbog toga i ponašanja naravno, video sam sebe u njoj. Odgovorio je pevač.

- Barbara čime te je privukao Darko, znaš za njegov buran život...

- Da li da sad pričam, vidi ja nisam bila njegov fan, zapravo ja čim čujem njegovu pesmu, ja sam u fazonu sklanjaj mi ga, ne znam zašto je to tako. Nisam bila fan njegovog lika i dela. Odgovorila je ona uz osmeh.

- Za 1. maj su mi došle kolege i rekle, doćiće Darko Lazić, a ja sam  rekla Gospode Bože mogu ja da idem kući. U jednom momentu mi je on prišao i rekao to za energiju i time mi žacnuo, nastavila je ona.

- Meni je on tražio broj da sarađujemo zajedno, a ja mu nisam dala.

- Priznaj da te malo privukla zato što te ignorisala, dobacila je pevačica Elma koja je takođe gostovala u emisiji.

Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

 

- Ima i toga iskreno, nasmejao se Darko. Posle mesec dana se desilo da mi se dopadne na neki drugi način.

- Barbara ja sam čuo razne priče, da si ti možda iskoristila njega da malo popularizuješ sebe, direktan je bio Amidžić.

- Pa ja sam iskoristio nju, živim na njen račun, ne radim već tri nedenje, izdržava me, puni frižider, oblači me i kupuje parfeme. Sako mi je kupila i patike, da dođem u emisiju nisam imalo. Ubacio se darko i nasmejao sve u studiju.

Da mi je neko rekao pre godinu dana da ću ja biti sa Darkom Lazićem, ja bih rekla pucaj mi u glavu ovog momenta, to se neće desiti ni u ne znam kom svetu. Završila je Barbara.