Певачица Милица Павловић решила је да повуче драстичан потез након целе драме око њене песме.

Милица је јавно говорила о понашању колегинице Ане Николић која на наступима пева њену песму као своју, па је сада отишла корак даље. Павловићева је отпратила скоро све певаче са свог Инстаграма.

Прва која јој је јавно Милици пружила подршку је њена колегиница Јелена Карлеуша, која је и остала на листи пријатеља. Осим ње, ту су и даље Саша Матић, Ана Бекута, Слоба Радановић, Саша Ковачевић...

Они који јој нису пружили подршку, нису више на њеној листи пријатеља на Инстаграму. Проверено прецртане су Ураганке, Александра Пријовић, Теодора Џехверовић, Радиша Трајковић Ђани, Милица Тодоровић, Јана Тодоровић и други.

фото: Принтскрин/Јутјуб/АТА имагес

 

Подсетимо, Павловићева је одлучила да прекине медијску тишину и дотакла се ове ституације која се до сада није догодила на естради, и упутила Ани Николић жестоку поруку у емисији "Амиџи шоу".

- Не желим да сажаљевам себе, поштујем себе, немам ниједну црну мрљу. Ово није у реду, ово није лепо. Ана на друштвеним мрежама ту демо верзију поставља, најављује наступе са том песмом, а Браја је мени продао ту песму, имам уговор, и само ја. Ана има право да изводи финалну верзију, ал' не такву, са другим текстом. Збуњује публику, она ће сигурно ово гледати. Ана, срам те било! Срам те било имена, каријере, као клинка сам гледала у њу, замишљала да будем звезда. Од ње је објављен снимак. Данас је објављен снимак као званична њена нумера. Ја њу не познајем, очекивала сам да ће ме позвати, али није. Ово је дно дна што ради, она сад ово и те како користи. Мени да се десило тако нешто, жива бих се појела. Звала бих је и купила песму да јој однесем, да се искупим за то. Извинила бих се, јер сам ја таква - рекла је она том приликом.

(Курир)

БОНУС БИДЕО:

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".