Књижевница и сликарка Мирјана Бобић Мојсиловић позната је као једна од омиљених дама на нашој јавној сцени и жена која је насмејана у сваком тренутку, али мало је познато да је врло млада доживела велику тугу.

Фото: В. Данилов

 

 

Наиме, њен супруг и познати доктор Љубомир Мојсиловић преминуо је у 37. години, а иза себе је оставио Мирјану и њихову ћерку Милу, која је у том тренутку имала само годину дана.

Како је касније причала, она није остала заувек сама након његовог трагичног одласка, али никад није имала намеру да се уда како не би угрозила ћерку. Након што је Мила одрасла, Мирјана ни сама више није имала потребу за новим браком.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Laguna

 

 

- Не кријем свој приватни живот. Било је љубави у мом животу, страсти и лудила и свега, али очигледно никада нисам хтела да се удам. Свесно сам бирала мушкарце с којима нисам могла да остварим ту врсту везе, да не бих угрозила своју ћерку, а сада ме удаја не занима. Удата сам за своју слободу - испричала је Мирјана једном приликом.

- Ја никоме не препоручујем то. За дете је та ситуација увек потресна и оно је увек оштећено - објаснила је.

- Ако се у тој вези роди још неко дете, то је увек катастрофа за ово прво.

 

 

На питање водитељке "да ли јој је због тога ћерка захвална због тога", Мирјана је одговорила отворено.

- Никада јој нисам причала са њом на ту тему. Замисли каква је то мајка када жели да јој ћерка буде за било шта захвална - изричита је била Мира.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".