Да популарност није лако стећи, а ни одржати, знају добро све естрадне звезде. Потребно је имати много "фактора за срећу", убости прави хит, имати добар глас и још бољи стас,али изградити однос са публиком је оно што је, већина ће рећи, пресудно.

Певачици Јелени Карлеуши је много тога полазило за руком, али изгледа да то није увек случај. Овог пута изгледа да су јој стас и глас "радили о глави", због чега је остала без 35.000 евра.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar

 

 

Иако је Карлеуша пре неколико дана имала успешан наступ у Битоли, о чему се и сама похвалила фотографијама на друштвеним мрежама, како путује на концерт приватним авионом, само неколико десетина километара даље публика није расположена да види контроверзну певачицу. Наиме, како пише македонски портал "Фокус", певачица је требало да наступи на фестивалу грожђа у Кавадарцима у септембру, али до тога неће доћи, јер су се житељи тог места побунили. Услед негодовања на друштвеним мрежама, где су се могли видети коментари попут "нећемо голотињу, кич и музику без традиционалних вредности", председник општине Митко Јанчев поручио је да српска музичка звезда ипак неће гостовати на њиховој манифестацији.

- Ми смо транспарентна општина која увек слуша глас народа - поручио је он.

Jелена Карлеуша је, реагујући на то, на свом Инстаграм профилу објавила фотографију са подигнутим средњим прстом уз хештег "расположење".

Фото: АТА имагес

 

 

Карлеуши иначе није први пут да грађани не желе да је виде у свом граду. Тако је још пре шест година умало испалила колегиницу Марију Шерифовић, на чијем концерту у Сарајеву се појавила као гост, иако је претходно отказала учешће обавестивши јавност постом на Твитеру.

- Иако сам са задовољством прихватила позив драге Марије Шерифовић да будем њен гост на концерту у Сарајеву, овим путем обавештавам тамошњу за грађане, они имају апсолутно право да кажу кога би желели да чују и виде током бербе. Из реакција које су уследиле закључили смо да за Карлеушу нема расположења, па смо отказали њен наступ - рекао је председник општине Митко Јанчев.

Према писању медија, "мала од скандала" је за овај наступ требало да инкасира чак 35.000 евра, што је додатно изиритирало грађане, који сматрају да тај новац може да се потроши на много паметнији начин. јавност да се ипак нећу појавити на истом. Разлог су масовне увреде и напади, те разноразна отворена писма на мој рачун од стране грађана БиХ - навела је певачица, после чега је уследио Маријин коментар "WТФ?", што јасно показује да ни Шерифовићева није знала да јој је тадашња колегиница из "Звезда Гранда" отказала гостовање.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar, Јутјуб Принтскрин/Pink.rs

 

 

Ситуацију са отказивањем наступа Карлеуша је имала и пре неколико година у Црној Гори, за шта је тада, из непознатих разлога и ничим неизазвана, окривила ни криву ни дужну Цецу Ражнатовић.

- Цеца у пуној ратној офанзиви. Је*и га, лутко, када не можеш да победиш фер-плеј, мораш прљаво, као и увек - написала је Карлеуша на друштвеним мрежама уз фотографију текста у којем је писало да јој је отказан наступ у Црној Гори на инсистирање колега, што је менаџмент клуба у којем је требало да наступа одмах демантовао.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретроспектива каријере певачице Марије Шерифовић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".